Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Andorra

Onroerend goed te koop in Andorra

Het Prinsdom Andorra ligt tussen Frankrijk en Spanje en is een zeer kleine Europese staat. Het heeft een oppervlakte van iets minder dan 500 km² en is een gunstige bestemming voor expatriatie.

Het land geniet fiscale voordelen en dit voordeel wekt de interesse van buitenlandse investeerders die geïnteresseerd zijn in onroerend goed te koop in Andorra. De economie van Andorra is gebaseerd op de sectoren banken, verzekeringen en toerisme.

De enige betalingen zijn belastingen aan lokale besturen die de jaarlijkse limiet van 400 euro per chalet van 500 m2 niet overschrijden. In het naburige Spanje kan de belasting op het analoge onroerend goed oplopen tot 3000 euro per jaar, afhankelijk van de regio.

Andorra is een gunstige geografische ligging van het Prinsdom, de nabijheid van Barcelona en Toulouse, evenals Madrid, Biarritz en de Franse Rivièra.

Andorra is een resort voor het hele jaar, Andorra-skigebieden zijn 5 maanden per jaar beschikbaar, de kuuroorden zijn het hele jaar geopend. Een van de beste plekken om eigendommen te koop te hebben in Andorra.

De mediterrane resorts van Frankrijk en Spanje bevinden zich op 2-3 uur rijden met de auto.

De banken van Andorra zijn opgenomen in de twintig grootste banken wereldwijd met het oog op particuliere investeringen.

Andorra is geen lid van de EU, bewoners van Andorra kunnen het Schengenvisum verkrijgen met meerdere binnenkomsten die binnen 20 minuten bij het Spaanse consulaat worden verwerkt, met alleen het Andorra-paspoort en paspoort. Met de inwoner van Andorra kun je wonen in Andorra, Spanje, Portugal, Frankrijk en Monaco.

Vergeet niet dat Andorra met een bevolking van 70.000 mensen elk jaar ongeveer 8 miljoen toeristen verwelkomt, dus het is de beste manier om onroerend goed in Andorra vanuit deze dimensie te bekijken.

Het onroerend goed te koop in Andorra is zeer gevarieerd: er zijn nieuwe gebouwen en oude boerderijen van honderd jaar, volledig geïsoleerde chalets en appartementen in het stadscentrum of dorp met de hoogste kwaliteit afwerking.

In 2017 waren er veel "oude aandelen" op de markt. Sindsdien zijn veel van deze gelegenheden uitverkocht. Onvermijdelijk is dit te wijten aan de toename van de vraag bij zowel kopers als huurders.

In 2018 komen er veel nieuwe kansen op de markt van onroerend goed te koop in Andorra. Men zou kunnen aannemen dat dit eigenaren zijn die jaren geleden wilden verkopen, maar niet bereid waren om prijzen te verlagen. Zodra deze ronde van oude aandelen is verkocht, zullen beide nieuwe gebouwen weer toenemen (er zijn nog steeds veel flatblokken vrij om te voltooien / verkopen) of zullen de prijzen stijgen. Ervan uitgaande dat de eurozone economisch gezond blijft en het immigratiebeleid van Andorra meer mensen toestaat om dit land binnen te komen, is het niet moeilijk te verwachten dat er een beetje van beide zal zijn.

  •  
    Verhuizen naar Andorra: handige tips voor uw investering in onroerend goed

      Bekend over de hele wereld als een van de belastingparadijzen, het is ongetwijfeld een populaire bestemming voor beleggers.   Het kopen van een huis in Andorra kan uw beste investering zijn, want er zijn zoveel voordelen. We beginnen met een opsomming van alles wat u moet weten en dat ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 29371

Verkoop 3 Slaapkamers, Andorra, La Massana, La Massana, Av Sant Antoni 69

300,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

100 m²
3 slaapkamers appartement, een van hen suite, met 2 badkamers, een grote keuken met kasten voor recycling en een grote wasruimte. Er is een parketvloe...
Cod. 20731

Verkoop Andere (Residentieel), Andorra, La Massana, SISPONY, CTRA LES AGUDES 10

1,200,000.00EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

300 m²
FANTASTISCH HUIS MET UITZICHT ESPECTULARES. 4 bed. 3.5 Badkamers, VEEL 327 M ², keuken, eetkamer, woonkamer, terras, TUIN, APARC. Voor 2 wagens. LEER ...
Cod. 19770

Verkoop 1 Slaapkamer, Andorra, La Massana, Arinsal, Carretera Gral de Arinsal

190,000.00EUR
Verkoop
1 Slaapkamer

65 m²
Gerenoveerd, 65m2, 1 dubbel, 1 badkamer, keuken ontwerp, woonkamer met toegang tot het balkon. Parkeerplaats en berging. Het appartement is gelegen di...
Cod. 14602

Verkoop Hoeve, Andorra, Andorra la vella, Escaldes, Coll de Jou, s/n

2,750,000.00EUR
Verkoop
Hoeve

785 m²
Luxe Xalet prachtige persoon in het Prinsdom Andorra, met een prachtig uitzicht en kwaliteit afwerkingen. Accommodatie van 420 m2, garage van 386 m2, ...
UNAVAILABLE
Cod. 8816

Verkoop Café/Restaurant/Nightclub, Andorra, Andorra la vella, Andorra, 45 Av St Antoni

225,000.00EUR
Verkoop
Café/Restaurant/Nightclub

160 m²
Restaurant-Pizzeria Grill de enige pizzeria met houtoven in de Massana Een kamer met een capaciteit voor 50 personen plus een zomerterras met een capa...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB